Laboratorium

Uw DNA test wordt uitgevoerd door het DNA Diagnostics Center (DDC), het grootste, meest gerenommeerde en toonaangevende bedrijf voor het uitvoeren van dergelijke testen. Bovendien is het laboratorium sterk gericht op de ontwikkeling en marketing van innovatieve genetische testen, iets waar we ons uitstekend in kunnen vinden. Het laboratorium zet de meest actuele technologieën in en is volledig geaccrediteerd. Dit zorgt voor een optimale nauwkeurigheid, naast een hoge betrouwbaarheid en integriteit van iedere afzonderlijke DNA test.

Das DNA Diagnostics Center (DDC)

Onze Voordelen

Snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis

Hoogste betrouwbaarheid

Standaard 20 Loci test zonder meerprijs

Gecertificeerd DNA-test bedrijf

Erkend volgens de ISO 17025 normen

Accreditatie door Ministerie van Justitie

Het Ministerie van Justitie van het Verenigd Koninkrijk heeft DDC een officiële accreditatie verleend, om vaderschapskwesties te mogen onderzoeken en de daarvoor betreffende DNA testen uit te voeren. Bovendien beschikt het laboratorium over alle benodigde internationale certificeringen. Denk hierbij aan die van de ACLASS Accreditation Services (ISO/ IEC 17025), de ASCLD/LAB en de AABB (American Association of Blood Banks).

Advies en ondersteuning

DDC voert de DNA testen voor ons uit, maar het is daarnaast een waardevolle partner die graag advies en ondersteuning biedt. Het laboratorium heeft veel ervaring met vaderschapstesten, moederschapstesten, broer-zus testen, DNA opslag, DNA profilering, forensische defensie consultancy en bijvoorbeeld afkomst- en etniciteitstesten, waardoor het een uitstekende partij is voor de uitvoering van uw DNA test.

Juridisch klantenbestand

DDC beschikt over een groot juridisch klantenbestand en levert een groot aantal verschillende diensten. Hier maken onder andere de hulp bij interpretatie van de resultaten en Chain of Custody (rechtsgeldige) kwaliteitswaarborging onderdeel van uit. Het toegewijde customer support team zorgt er samen met de fulltime genetici voor dat alles onder het juiste toezicht gebeurt. Bovendien geeft DDC opleidingen en is het onlangs gestart met de DNA test Continuous Professional Development opleiding, voor de juridische markt. Deze opleiding is goedgekeurd door de Law Society van Engeland en Wales, waardoor het niet vreemd is dat er sprake is van een sterk groeiende klantenkring, met daarin consumenten, overheden, bedrijven, advocaten, artsen en sociale dienstverleners.

Het DNA Diagnostics Center komt bovendien regelmatig terug in de media. Het laboratorium was onder andere betrokken bij de DNA test voor de dochter van Anna Nicole Smith en voert daarnaast regelmatig testen uit op verzoek van talkshows, die op televisie worden uitgezonden.