Vaderschapstesten

De onderstaande vaderschapstesten kunnen u een antwoord geven op vragen zoals “ben ik de vader van mijn kind?”, “is hij wel echt de vader van mijn kind?” of “was de man die ik kende als mijn vader wel echt mijn biologische vader?”. Met uitzondering van de prenatale vaderschapstest zijn de testen eenvoudig zelf thuis uit te voeren, waarna u de monsters opstuurt naar het laboratorium waar de vaderschapstesten worden uitgevoerd. Binnen enkele dagen nadat het laboratorium het DNA voor de vaderschapstest heeft ontvangen ontvangt u reeds een antwoord met de hoogst haalbare nauwkeurigheid.
 1. nl dna test

  Vaderschapstest

  Vaderschapstest door middel van het DNA van vader en kind. Zowel rechtsgeldige als gemoedsrust testen. U kunt eenvoudig thuis een vaderschapstest afnemen.
  Results in: 4 werkdagen na terugontvangst monster
  Vanaf
  € 189,00

 2. Y-chromosoom - vaderlijke lijn vergelijkingstest

  Y-Chromosoom vergelijkingstest

  Y-chromosoom - vaderlijke lijn vergelijkingstest
  Results in: 7 werkdagen na terugontvangst monster
  Vanaf
  € 269,00

 3. Prenatale-test – doe het zelf kit

  Prenatale vaderschapstest

  Deze prenatale vaderschapstest is een niet invasieve prenatale DNA test. Al tijdens de zwangerschap kan er zonder risico voor de baby een vaderschapstest worden uitgevoerd. Er wordt bij de moeder en bij de vermeende vader bloed afgenomen voor de prenatale vaderschapstest en uit het bloed van de moeder wordt vervolgens het DNA van de ongeboren baby gehaald om de prenatale vaderschapstest op uit te voeren. De prenatale vaderschapstest kan worden uitgevoerd vanaf de negende week van de zwangerschap.
  Results in: standaard 8 werkdagen na terugontvangst monster
  Vanaf
  € 1.249,00