Contact

Neem contact op via telefoonnummer:
0031 10 340 0003

Bent u benieuwd hoe een DNA test in de praktijk werkt, of wilt u meer weten over de testen die u uit kunt laten voeren om na te gaan of u de vader of moeder van uw kind bent? Wilt u meer te weten komen over het DNA profiel, of wellicht over de test die het best geschikt is om een antwoord te geven op de vraag waar u mee rondloopt? Wij vertellen u graag meer over de test die u het best kunt gebruiken, net als de methoden die we hanteren om anoniem met uw gegevens om te gaan. Uiteraard kunt u ook gewoon uw verhaal aan ons kwijt, bijvoorbeeld wanneer u veel spanning ervaart.

Vragen en antwoord

Heeft u vragen?

Dan staan wij voor u klaar!

 

A. Brons

Medisch Adviseur

Uitgebreide informatie

Wij staan graag voor u klaar, als luisterend oor of met de uitgebreide informatie waar u naar op zoek bent. Stel ons een persoonlijke vraag, of vraag ons aan de andere kant naar de technische details van de DNA testen die u door ons uit kunt laten voeren. U spreekt met een Nederlandse huisarts die al meer dan 30 jaar ervaring heeft en weet waarover hij spreekt. Uiteraard gaat hij volledig vertrouwelijk en zeer discreet met uw gegevens om, waardoor u uw persoonlijke situatie met een gerust hart kunt schetsen.

Neem contact op via telefoonnummer: 0031 10 340 0003

Laat u liever uw gegevens achter, zodat wij contact met u op kunnen nemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij zullen u terugbellen op het moment dat het u uitkomt. Liever contact per email? Geen probleem, laat een emailadres achter zodat we dat kunnen gebruiken om contact met u op te nemen.

Contact Informatie

* Verplichte velden