Over ons

DNAtesten.be is uw ideale partner voor het uitvoeren van een DNA test, zowel voor uw gemoedsrust als met een juridisch doel voor ogen. We zijn actief in zowel Nederland als België en werken intensief samen met het DNA Diagnostics Center (DDC). Dit is het grootste en meest toonaangevende laboratorium ter wereld. Er gaat een team van vakkundige huisartsen schuil achter onze website, waardoor u ons uitstekend vragen kunt stellen over zowel uw DNA als uw persoonlijke situatie. Uiteraard gaan we hier altijd op een vertrouwelijke en desgewenst zelfs anonieme manier mee om.

Heeft u vragen?

Wij staan graag voor u klaar met alle informatie over de DNA test die u maar wenst

Neem contact op

A. Brons medisch adviseur

A. Brons

Medisch adviseur

Meest toonaangevende laboratorium

We werken heel bewust samen met DDC, het grootste en meest toonaangevende laboratorium ter wereld. Het voldoet aan de meest strenge eisen en zorgt voor een zeer effectieve optimalisatie van de verschillende processen, wat leidt tot een meer dan uitstekende kwaliteit. Een voorbeeld hiervan is het Dual Process Systeem, waarmee het laboratorium zorgt voor een dubbele test op ieder DNA monster. Dit gebeurt door onafhankelijke teams, waardoor u kunt rekenen op een zeer hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De DNA testen hebben een betrouwbaarheid van minimaal 99,99% en vaak nog meer.

Onze Voordelen

Snelle levering

Gratis verzending met brievenbuspost

Hoogste betrouwbaarheid

Standaard 20 Loci test zonder meerprijs

Gecertificeerd DNA-test bedrijf

Erkend volgens de ISO 17025 normen

Team van huisartsen

DNAtesten.be werkt samen met een team van deskundige (Nederlandse) huisartsen, die samen beschikken over meer dan 60 jaar ervaring. Zij gaan altijd vertrouwelijk en desgewenst anoniem met uw gegevens om, waardoor u op een discrete manier gebruik kunt maken van onze dienstverlening. Heeft u een vraag over een van de DNA testen, of bent u niet zeker of de desbetreffende test in uw geval tot de gewenste duidelijkheid zal leiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat onze huisartsen u te woord kunnen staan.

Klantenservice

Onze klantenservice wordt verzorgd door Northsea Marketing BV te Vlaardingen (bij Rotterdam, Nederland). U kunt bij ons terecht voor al uw vragen omtrent uw bestelling, voor afname van de testen en uiteraard ook voor vragen welke test in uw situatie het meest geschikt is.


Northsea Marketing B.V.
4e Industriestraat 12
3133 EK Vlaardingen

T: +31 10 - 340 0003
E: info@dnatesten.be

Kamer van Koophandel nummer: 56989024
BTW nummer: 852391481B01


De Europese distributeur van DDC is AgeaCare Switzerland, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Zwitserland.
AgeaCare Switzerland
Chemin Sous le Bois 12a
1197 Prangins
Zwitserland


KvK: CHE-193.774.940
BTW: CHE-193.774.940 TVA